Het toevoegen van het logo van uw bedrijf aan uw Jooble-werkgeversaccount helpt uw merkidentiteit te vestigen en potentiële kandidaten aan te trekken. Met een visueel aantrekkelijk logo kunt u de aanwezigheid van uw bedrijf verbeteren en een blijvende indruk maken. In dit artikel wordt u door het proces geleid om een logo toe te voegen aan uw Jooble-werkgeversaccount.

Toegang tot bedrijfsinformatie:

• Log in op uw Jooble-werkgeversaccount.
  • Zoek het uitklapmenu in de rechterbovenhoek van de pagina waar uw gebruikersnaam wordt weergegeven.
  • Klik op het uitklapmenu om een lijst met opties te openen.
  • Selecteer "Bedrijfsinformatie" in het menu om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens.

Uw logo uploaden:

• Onder aan de pagina "Bedrijfsinformatie" vindt u de knop "Logo bijwerken". Klik erop.
  • Kies het afbeeldingsbestand van uw bedrijfslogo op uw computer.
  • Wacht tot het uploadproces is voltooid.

Wijzigingen opslaan:

• Na het uploaden van uw logo kunt u de overige bedrijfsgegevens op de bewerkingspagina controleren.
  • Indien nodig kunt u aanvullende wijzigingen of updates aanbrengen in uw bedrijfsinformatie.
  • Scroll naar beneden op de pagina en klik op de knop "Wijzigingen opslaan".

Een visueel aantrekkelijk logo helpt uw bedrijf te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten. Vergeet niet om een logo te kiezen dat past bij de identiteit van uw merk.

Jooble-werkgeversaccount, Logo toevoegen, Merkidentiteit, Logo uploaden, Visueel aantrekkelijk logo