Meldingen spelen een cruciale rol bij het op de hoogte blijven van belangrijke activiteiten en gebeurtenissen binnen uw Jooble Werkgeversaccount. Door uw meldingsvoorkeuren te configureren, kunt u ervoor zorgen dat u tijdig informatie ontvangt over nieuwe sollicitaties, tijdelijke opschortingen van vacatures, accountsaldo, promoties en productnieuws. Dit artikel zal u begeleiden bij het proces om meldingen in te stellen in uw Jooble Werkgeversaccount.

Toegang tot meldingsinstellingen:

• Log in op uw Jooble Werkgeversaccount.
  • Zoek het uitklapmenu in de rechterbovenhoek van de pagina met uw gebruikersnaam.
  • Klik op het uitklapmenu om een lijst met opties weer te geven.
  • Selecteer "Gebruikersinstellingen" in het menu om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen.

Meldingsvoorkeuren configureren:

• Op de pagina "Gebruikersinstellingen" scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Meldingen".
  • U vindt hier een lijst met meldingstypes, zoals nieuwe sollicitaties, tijdelijke opschortingen van vacatures, accountsaldo, promoties en productnieuws.
  • Vink de selectievakjes aan naast de meldingstypes die u wilt ontvangen.
  • Deselecteer de selectievakjes voor de meldingstypes die u liever niet wilt ontvangen.
  • Zorg ervoor dat u de gewenste meldingsvoorkeuren hebt geselecteerd die aansluiten bij uw behoeften.

Wijzigingen opslaan:

• Nadat u uw meldingsvoorkeuren hebt geconfigureerd, klikt u op "Wijzigingen opslaan" direct onder de lijst om uw nieuwe meldingsinstellingen toe te passen.
  • Uw geselecteerde meldingsvoorkeuren worden nu opgeslagen en actief voor uw Jooble Werkgeversaccount.
"Alle meldingen worden verzonden naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens de registratie. Als u meerdere gebruikers heeft die zijn gekoppeld aan uw account, heeft u de mogelijkheid om individuele meldingen voor elke gebruiker te configurer en."

Vergeet niet om uw meldingsinstellingen regelmatig te controleren en bij te werken om op de hoogte te blijven van essentiële activiteiten en updates met betrekking tot uw account.

Jooble Werkgeversaccount Meldingsvoorkeuren Instellen van Meldingen Gebruikersinstellingen Accountmeldingen