Er is geen gebruiker met dit e-mailadres.

Wanneer je zo'n bericht ziet, zorg er dan voor dat je:

1. het juiste e-mailadres van je account invoert.
  2. geen overbodige spaties toevoegt voor en na het e-mailadres.
  3. CapsLock niet aan hebt staan.
  4. niet probeert in te loggen als werkgever.
  5. inlogt op je account op de website van het land waarvoor je het account hebt aangemaakt.
De URL van Jooble bestaat uit drie delen: de landcode, de websitenaam en de .org-domeinextensie. Bijvoorbeeld, Jooble in de VS - jooble.org, in het VK - uk.jooble.org, in de VAE - ae.jooble.org.

Onjuist wachtwoord

Als je zo'n bericht ziet, controleer dan je wachtwoord nogmaals. Als het wachtwoord nog steeds onjuist is, herstel dan je wachtwoord.

Als er geen foutmelding is, maar je nog steeds niet kunt inloggen, verwijder dan de cache en cookies in je browser. Als het probleem aanhoudt, probeer dan een andere browser te gebruiken.

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact met ons op via het portaal.

Werkt Kabinet Account Start Mail Vergeten Wachtwoord