Het hoofddoel van Jooble is om je te helpen een baan te vinden. Daarom verdelen we onze vacatures in twee categorieën, afhankelijk van hoe ze geplaatst zijn: Vacatures van partners, Vacatures die op onze website geplaatst zijn

Vacatures van partners – dit zijn vacatures die verzameld zijn vanuit verschillende bronnen. Soms word je doorgestuurd naar een andere website om te solliciteren.

Vacatures die op onze website geplaatst zijn – dit zijn vacatures die direct door werkgevers op onze website geplaatst zijn als onderdeel van een B2B-relatie.

Wanneer je onze website bezoekt en een zoekopdracht invoert, hangt de set vacatures die je ontvangt en de manier waarop ze worden weergegeven in de zoekresultaten af van verschillende factoren, waaronder:

• Je zoekopdracht (functietitel + regio + filters)
  • Eerdere zoekopdrachten, klikken, reacties en bladergeschiedenis met betrekking tot banen
  • De beschikbaarheid van een baan in een specifieke regio (als er geen baan beschikbaar is in een specifieke regio, zal het algoritme banen in een andere regio of andere banen aanbieden)
  • Enzovoort

Jooble is actief in 67 landen en het zoekalgoritme voor vacatures verschilt per land. Het is afhankelijk van veel interne details, het aantal producten op een specifiek domein, individuele landkenmerken en andere factoren.

Alle vacatures worden geselecteerd op basis van de analyse van vele aanvullende parameters en worden aangepast aan elke werkzoekende. Daarom kunnen twee verschillende gebruikers volledig verschillende resultaten krijgen voor dezelfde zoekopdracht, en zelfs voor dezelfde gebruiker kunnen de zoekresultaten in de loop van de tijd veranderen vanwege verschillende factoren, zoals het constant veranderende website-inhoud, heropbouw van rangschikkingsalgoritmen op basis van de interactie van een specifieke gebruiker en Jooble-gebruikers, en voortdurende tests van onze zoekalgoritmen.

Hier zijn enkele nuttige tips voor een effectieve baanzoektocht:

• Maak je zoekopdracht duidelijk. In plaats van "geweldige verkoopmanager baan", typ je "verkoopmanager".
  • Gebruik aanvullende filters om meer relevante banen te vinden.
  • Raadpleeg de "Salaris"-pagina om de huidige salarisinformatie voor de gewenste functie in de gewenste regio te achterhalen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de weergave van vacatures op onze website.

Zoek, Vind, Zoekopdrachten, Banen, Partners, Gepersonaliseerd, Nuttige Tips, Filters