Klik op de knop "Log in" rechtsboven op de hoofdpagina van Jooble om naar de inlogpagina te gaan.
Klik op "Maak een profiel aan" onderaan het registratieformulier.

Registreren via een Google-account

• Om een account aan te maken met een bestaand Google-account, moet je een paar eenvoudige stappen volgen.
    Klik op de knop "Maak een profiel aan met Google".
  • Geef toestemming via je Google-account.
  • Bevestig je e-mailadres om de registratie bij Jooble te voltooien.

Om dit te doen, moet je klikken op de knop "Bevestig je e-mailadres" in de ontvangen e-mail.

• De laatste stap is het aanmaken van je wachtwoord.

Zodra uw e-mail is bevestigd, wordt u doorgestuurd naar de pagina waar u uw wachtwoord moet aanmaken en op de knop "Opslaan" moet klikken.

Registratie via e-mailadres

• Vul uw e-mailadres in en klik op de knop "Doorgaan".
  • Maak een wachtwoord aan en klik op de knop "Account aanmaken".
  • Bevestig de e-mail.

U ontvangt een e-mail op het opgegeven e-mailadres waarin u moet klikken op "Bevestig uw e-mailadres". Uw profiel is succesvol aangemaakt. Het aanmaken van een Jooble-account duurt meestal tot twee minuten.

Tips als u geen e-mail heeft ontvangen:

• Normaal gesproken komen e-mails binnen ongeveer 5 minuten aan, maar soms kunnen er onverwachte vertragingen optreden die volledig buiten onze controle liggen.
  • Mogelijk wilt u even kijken in uw spammap, voor het geval dat de e-mail per ongeluk daar is geplaatst.
  • Controleer nogmaals of uw e-mailadres correct is. Dit kleine detail kan een groot verschil maken.
  • Het kan zijn dat de e-mail niet is aangekomen vanwege geavanceerde instellingen die zijn geconfigureerd door uw systeembeheerder. U kunt vragen of ze u toestemming kunnen geven om e-mails van Jooble.org te ontvangen.
  • Een andere optie die u kunt proberen, is het wijzigen van uw e-mailadres naar een gratis dienst zoals Gmail. U hoeft alleen maar een nieuw account aan te maken, uw nieuwe e-mailadres in te voeren en ervoor te zorgen dat u het bevestigt.

Als u alles hierboven heeft geprobeerd en niets heeft gewerkt, neem dan alstublieft contact op met ons ondersteuningsteam. Daarnaast heeft Jooble tools ontwikkeld die u helpen snel en gemakkelijk een baan te vinden. U vindt meer details over hoe u te werk kunt gaan in het artikel  Hoe kan Jooble mij helpen een baan te vinden?

Vind een baan, Zoek een vacature