Er zijn verschillende manieren om te solliciteren:

- Reactie zonder cv. Voor vacatures met de vermelding "Solliciteren zonder cv" moet je op de Solliciteer-knop klikken en worden je contactgegevens naar de werkgever gestuurd.

- Solliciteren bij een directe werkgever:
 Je kunt solliciteren op een baan met de vermelding "Cv versturen" door op de knop "Cv versturen" te klikken op de pagina met de baanbeschrijving.
 Als dit geen vacature zonder cv is, word je vanaf deze pagina doorgestuurd naar de reactiepagina, waar je twee opties hebt:
1) Een cv maken met de cv-builder;
2) Een cv uploaden vanaf je apparaat of een al geüploade cv gebruiken.

• Reactie op een partner-vacature

In dit geval betekent solliciteren dat je je contactgegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer) en cv naar het e-mailadres van de vacature stuurt (behalve in gevallen waarin je reageert op een vacature zonder cv). Voor externe banen kun je niet rechtstreeks solliciteren op de Jooble-website. Voor dergelijke banen word je na het klikken op de Solliciteer-knop doorgestuurd naar de website van de bron waar de baan is gepost.

Als je geen feedback van een werkgever hebt ontvangen op je cv, raak dan niet ontmoedigd. In dit artikel vind je nuttige tips voor deze situatie.

Cv Reactie