Abonneren is cruciaal voor een effectieve banenzoektocht om ervoor te zorgen dat u geen belangrijke of interessante vacatures mist. Een van de meldingen kan de baan zijn waar u al zo lang naar op zoek bent.

Volg de onderstaande stappen om een abonnement te annuleren:

1. Klik op de knop "Afmelden" onderaan de ontvangen e-mail:
  2. Schakel vacaturemeldingen uit die niet langer relevant voor u zijn.
    In de "Abonnementen" sectie kunt u uw vacaturemeldingen beheren door te kiezen welke u wilt afmelden, configureren of alle abonnementen beëindigen.

U kunt naar de "Abonnementen" sectie gaan vanaf de hoofdpagina van de Jooble-website. Ga hiervoor naar "Profiel" en vervolgens naar "Abonnementen":

Meer informatie over het instellen van een abonnement vindt u in het artikel Regels en tips over het instellen van een abonnement

Nieuwsbrief E-mail Gmail E-mailabonnement Brieven Inkomend